مسئول واحد تغذیه: شبنم باقری

مدرک تحصیلی: کارشناسی ارشد تغذیه

شماره تماس: داخلی 239

مکان: ساختمان مدیریت، طبقه یک، واحد تغذیه و رژیم درمانی

شرح وظایف: وظایف بخش تغذیه و رژیم درمانی به دو بخش «خدمات غذایی» و «مشاوره تغذیه و رژیم درمانی» تقسیم می شود:
1- واحد خدمات غذایی:
 تهیه و تنظیم برنامه غذایی بیماران و پرسنل مطابق با اصول تغذیه ای و بهداشتی، تهیه و تدوین فرایند مدیریت خدمات غذایی بیمارستان (شامل خرید مواد غذایی، انبارسازی آماده سازی، طبخ، نگهداری و توزیع غذا...)، نظارت بر بهداشت و کیفیت و کمیت تهیه و توزیع غذا برای بیماران و پرسنل بیمارستان و فعالیت های جانبی مربوطه در این واحد صورت می گیرد. به روز رسانی و تامین تجهیزات بخش تغذیه شامل آشپزخانه، اتاق های تغذیه، انبار تغذیه و تدارکات مربوطه با همکاری واحد بهداشت محیط و همچنین نظارت بر بودجه خدمات غذایی، قراردادهای غذا، نوشیدنی ها و میان وعده ها از دیگر فعالیت های مرتبط با این واحد است.

2- واحد مشاوره تغذیه و رژیم درمانی: این واحد، ارزیابی وضعیت تغذیه و انجام مشاوره تغذیه و رژیم درمانی جهت بیماران بستری در بخش و نیز تهیه بروشورهای آموزشی تغذیه مطابق با گایدلاین های به روز را به عهده دارد. تنظیم برنامه ویژه غذایی بیمار بر اساس نوع بیماری و ... به عنوان بخشی از برنامه درمانی، نظارت بر نحوه توزیع و ارائه غذاهای رژیمی، پیگیری برنامه مراقبت تغذیه ای بر اساس روند درمان، گذراندن دوره های آموزشی مرتبط با حیطه کاری بویژه موضوعات تغذیه بالینی، از جمله مسئولیت های این بخش است.