97/10/10

نشست مسوولین در خصوص تدابیر ویژه

به گزارش روابط عمومی بیمارستان شهید چمران شیراز ، امروز نشست تدابیر ویژه با حضور مسوولین و مدیر بیمارستان شهید چمران برگزار گردید .
هدف از برگزاری این نشست ایجاد هماهنگی های لازم در خصوص کاهش هزینه ها و مصرف بهینه  امکانات و تجهیزات و نیز دستیابی به تدابیر ویژه در این خصوص بود .

آقای "حسین زارعی" مدیر بیمارستان شهید چمران گفت :
تمام سعی و تلاش خود را بایدبر روی کاهش هزینه های جاری متمرکز کنیم . هر یک از مسوولین می توانند در حفظ و نگهداری سیستم موثر باشند .
آمادگی افراد تحت سرپرستی شما ، افزایش دانش و آگاهی آنان در خصوص وضعیت موجود بیمارستان می تواند ما را برای رسیدن به اهداف یاری کند .
بی شک همه می دانیم که مصرف بهینه و نگهداشت تجهیزات و امکانات از اهمیت ویژه ای برخوردار است .

وی افزود : بازخورد ما به دانشگاه در این خصوص نیز کلیدی است . باید دانشگاه از وضعیت عملکرد ما و کارکنان مان آگاه باشد . بداند که دوستان ما در هر صورت برای حفظو نگهداری سیستم و نیز بالا نگه داشتن ایمنی و اجرای صحیح و به موقع فرآیندهای در حال اجرا تلاش می کنند .

وی در پایان از یکایک مسوولین تشکر و قدردانی نمود .

اهداف در قاب تصویر

تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1397-10-10 14:17        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ