97/10/08

دوره آموزشی

رشد و پرورش هوش اجتماعی و اخلاقی کودکان

به گزارش روابط عمومی بیمارستان شهید چمران شیراز ، دوره آموزشی رشد و پرورش هوش اجتماعی و اخلاقی کودکان با تدریس خانم "سمیه نمازی" کارشناس ارشد روانشناسی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در سالن استاد عبدی نژاد بیمارستان شهید چمران برگزار گردید .

خانم "لیلا قربانی" سوپروایزر آموزشی بیمارستان شهید چمران در این باره گفت :
ارتقای دانش همکاران در رویارویی با مشکلات کودکانشان از اهمیت خاصی برخوردار است . با توجه به اینکه زمینه آلودگی های فرهنگی اجتماعی از طریق رسانه های مختلف رو به رشد است و از طرفی کودکان در این رابطه هیچگونه اطلاعی ندارند و احتمال انحراف آنان به شدت های مختلف وجود دارد ، این دوره آموزشی برای والدینشان که شاخص ترین افراد در دلسوزی و محبت هستند ، برگزار گردید .

وی افزود : خوشبختانه تعداد زیادی از پرسنل در این دوره شرکت نموده و مدرس دوره مذکور به پرسش های آنان در زمینه های مختلف پاسخ داد .

تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1397-10-8 14:13        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ