97/10/04

گزارش عملکرد کتابخانه بیمارستان شهید چمران در سال 97

خلاصه خبر

به گزارش روابط عمومی بیمارستان شهید چمران شیراز ، امروز نشستی با مسوول کتابخانه داشتیم و از ایشان در مورد عملکرد کتابخانه در سال 97 جویا شدیم .
خانم "بهار محسنی" در رابطه با عملکرد کتابخانه توضیحات کاملی دادند که مشروح آن را بازگو می کنیم .

شرح خبر

با توجه به ضروریات امر آموزش و پژوهش واحد کتابخانه بیمارستان شهید دکتر چمران , ضمن حضور فعال در تدوین برنامه استراتژیک بیمارستان به عنوان یکی از واحد های تصمیم گیرنده درتعیین اهداف کلان بیمارستان, برنامه هایی با هدف بهبود مستمر آموزشی , طراحی و پس از بارش افکار با سایر همکاران حاضر در این نشست تدوین گردید.

مهمترین برنامه های این واحد شامل:

ارتقاء تجهیزات و امکانات و نیز بروز رسانی کتب پزشکی و غیر پزشکی مورد نیاز جهت همکاران و دانشجویان بوده است.

لازم بذکر است که از سال 1382 تا کنون با هماهنگی های انجام گرفته توسط وزارت بهداشت درمان , آموزش پزشکی و دانشگاه علوم پزشکی شیراز , مجمع خیرین و نیز تلاش مستمر استاد دکتر محمد جعفر امامی و نیز ریاست و مدیریت و سایر دست اندرکاران ، سالن آمفی تئاتر , کتابخانه , سالن مطالعه و سالن سمعی بصری بطور کامل در آذر ماه سال جاری به صورت رسمی با حضور مسئولین , استانداری , شهرداری , اساتید  فرهیخته و خیرین و... افتتاح گردید.

شایان ذکر است که تجهیزات و بودجه تکمیل کتابخانه آماده و قبل از پایان سال به بهره برداری خواهد رسید.

لازم بذکر است که با ارتباط مستمر مسئول کتابخانه با مهندس معمار و مسئول خرید تجهیزات کتابخانه سعی گردیده تا  تغییرات لازم در روند تکمیل تجهیزات طبق اصول صحیح انجام پذیرد.

مهمترین عملکردهای واحد کتابخانه شامل :

انجام خدمات روزانه گردش منابع

ثبت نام  عضو جدید پرسنل کتابخانه این بیمارستان درنرم افزار KOHA

در اختیار قرار دادن کاتولوگ های ارسالی به گروههای آموزشی مربوطه

برگزاری کلاس آموزشی آشنایی با بانکهای اطلاعاتی

پیگیری نیازهای آموزشی اساتید و دانشجویا ن و پرسنل

جذب کتب اهدایی به تعداد 100  عنوان

ارتقاء وب سایت کتابخانه در سایت بیمارستان شهید چمران

آشنایی پرسنل جدیدالورود به بیمارستان با کتابخانه

ادامه پروسه فهرست نویسی کتب

شرکت مسئول کتابخانه در نشست کتابخانه های تخصصی انجمن علمی کتابداری در تاریخ 18/7/97 در سالن اندیشگاه مرکز اسناد و کتابخانه ملی فارس

ثبت نام چند تن از اعضای هیات علمی در سایت های ORCID , Researcher id