97/07/14

گرامیداشت هفته نیروی انتظامی

خلاصه خبر  به گزارش روابط عمومی بیمارستان شهید چمران ، مراسم گرامیداشت هفته نیروی انتظامی با حضور جمعی از مسوولین بیمارستان شهید چمران برگزار گردید .

"سید قاسم باقری" مدیر روابط عمومی بیمارستان شهید چمران در این باره گفت :
در این مراسم ضمن تجلیل از عملکرد کلانتری 15 قصردشت از همه عزیزانی که با نثار جان خود راه را برای امنیت هر چه بیشتر مردم و جامعه هموار می نمایند قدردانی گردید .

"هادی شفیعی" مسوول انتظامات بیمارستان شهید چمران در این باره گفت :

وی افزود : طی هماهنگی های انجام یافته با مدیربیمارستان شهید چمران آقای دکتر "حسین زارعی" جمعی از مسوولین به همراه مسوول حراست بیمارستان شهید چمران آقای " آصف پور" به کلانتری 15 قصر دشت مراجعه و ضمن تشکر و قدردانی از آنان ، خواستار افزایش تعامل و ارایه راهکارها و آموزش های لازم جهت ارتقای امنیت بیماران ، همران و پرسنل گشتیم .

شایان ذکر است که جمعی از مسوولین بیمارستان شهید رجایی نیز در این بازدید حضور داشتند و مراتب قدردانی و تشکر خود را ابراز نمودند .

تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1397-7-14 14:09        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ