97/03/21

برگزاری نشست مسوولین بهبود کیفیت بیمارستان ها در بیمارستان شهید چمران شیراز

به گزارش روابط عمومی بیمارستان شهید چمران ، امروز نشست مسوولین بهبود کیفیت بیمارستان های دولتی و خصوصی و شهرستان ها با حضور سرپرست اداره اعتباربخشی دانشگاه علوم پزشکی در سالن استاد عبدی نژاد بیمارستان شهید چمران برگزار گردید .
محور این نشست در خصوص سنجه های بازدید ادواری بود و "پروین غیاثی" ،
سرپرست اداره اعتباربخشی دانشگاه علوم پزشکی شیراز به تشریح سنجه ها پرداخته و به سووالات مسوولین بهبود کیفیت بیمارستان ها پاسخ داد .

"حمید پناهیان" ، مدیر بیمارستان شهید چمران ضمن خوش آمد گویی به اعضای حاضر در این نشست گفت :

یکی از مهم ترین مسایل موجود در بیمارستان ها بحث اعتبار بخشی است که از اهمیت ویژه ای برخوردار است . حضور شما مسوولین بهبود کیفیت در بیمارستان ها نقطه عطف بهبود فرآیندها ، کنترل شاخص ها و ارتقای مستمر بهبود کیفیت می باشد .
شما به عنوان مدیران این عرصه شناخته می شوید و باید با تمام وجود ضمن ارتقای دانش ضمنی خود ، از مهارت کافی اجرایی نیز برخوردار شوید . این مهم قطعا با تلاش بی شایبه و بهره مندی از تجارب دیگر مدیران حاضر در بیمارستان ها به ظهور خواهد رسید .
وی در پایان از خدمات شایسته خانم "پروین غیاثی" تشکر نموده و از ایشان به عنوان الگوی مدیران نام برد و توفیق خدمت رسانی در عرصه تحولات اعتبار بخشی در راستای ایمنی و رضایت بیماران و کارکنان را از خداوند متعال خواستار شد .

"پروین غیاثی" ، سرپرست اداره اعتباربخشی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در این نشست گفت :

آمادگی بیمارستان ها بایست به روز باشد . پیگیری سنجه های اعتبار بخشی و اجرای مفاد آن از ضروریات بوده و بایستی به دقت مورد بررسی و اجرا قرار گیرد .
سرپرست اداره اعتباربخشی افزود : حضور نیم مدیریت اجرای در عرصه خدمات قابل ارایه دربیمارستان ها باید مبتنی بر اصل اثر بخشی و کارایی بوده و نتایج مورد تجزیه تحلیل قرار گیرند .
وی افزود : مستند سازی صرف جایگاهی ندارد و ارزیابان با دید وسیعی به نتایج کار خواهند اندیشید و نمرات سنجه ها بر این اساس خواهد بود . لذا کلیه اعضای تیم مدیریت اجرایی باید تمام توجه خود را به نتایج حاصل از فرآیندها و اقدامات اصلاحی معطوف نموده و برای رسیدن به اهداف نهایی ، اجرای هر یک از فرآیندها را تحت نظارت و کنترل داشته باشند .
"پروین غیاثی" ضمن تشکر از ریاست و مدیریت بیمارستان شهید چمران به منظور تشکیل اولین جلسه سال 97 ، سنجه های اعتبار بخشی ادواری را مورد بررسی قرار داده و به سووالات و پرسش های مسوولین بهبود کیفیت بیمارستان ها پاسخ داد .

تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1397-3-22 9:57        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ