97/03/05

برگزاری نشست دوستانه با اعضای کمیته امداد منطقه دو شیراز

به گزارش روابط عمومی بیمارستان شهید چمران ، امروز نشستی دوستانه با حضور اعضای کمیته امداد منطقه دو شیراز و مدیر بیمارستان شهید چمران برگزار گردید . هدف از برگزاری این نشست بررسی راهکارهای ارتقای امدادهای مالی و معنوی به ایتام با همکاری پرسنل شاغل در این مرکز بود .

"سید محمد جعفر رضوی زادگان" ، رییس کمیته اداره کمیته امداد منطقه دو شیراز :

ضمن تشکر از پذیرش برگزاری این نشست در دفتر مدیریت بیمارستان شهید چمران و قبولی طاعات و عبادات همه روزه داران ، گفت :

مقوله فقر و راهکارهای کاهش آن از جمله مواردی است که همیشه جزو سیاست های کلان بوده است . در نظر گرفتن خط فقر در جامعه و مبارزه با بی سرپرستی کودکان مظلوم این مرز و بوم همیشه در زمره توجهات خاص سیاستمداران و نویسندگان خط مشی های کلان کشور بوده است . وی افزود : هر چند در این راستا چندان توفیقات ایده آل ایجاد نشده است ولی امید آن است که با توجهات خاص پیشکسوتان و دوراندیشان ، بتوانیم راهکارهای مناسب را در جهت ارتقای این وضعیت ایجاد نماییم .

وی افزود : این فقر بیشتر دامنگیر زنان در جامعه بوده است . زنانی که با از دست دادن شوهر خود را بنابر دلایل متفاوت مانند مرگ و طلاق از دست داده و سرپرستی فرزندان را بر عهده او به تنهایی قرار گرفته است .

کودکانی که با ضریب هوشی متفاوت و حتی کودکانی که با قدری توجه و در اختیار قرار گرفتن کمترین امکانات می توانستند جزو نخبگان بوده و به خانواده ، شهر ، کشور و یا حتی در سطح بین المللی نیز خدمت کنند .

وی از تیم مدیریت این مرکز خواست تا نسبت به اطلاع رسانی به همکاران و توفیق حضور در ارایه کمک های نقدی و معنوی تمام تلاش و همت خود را بکار گیرند .

شایان ذکر است که در این نشست افراد زیر نیز حضور داشته و در خصوص اقدامات مفید و موثر در این رابطه بحث و تبادل نظر نمودند .

خانم "زینب هدایتی" ، کارشناس مسوول درمان کمیته امداد منطقه دو شیراز

خانم "زهرا نگهداری" ، کارشناس مسوول واحد اکرام ایتام و محسنین کمیته امداد منطقه دو شیراز

خانم "مریم خواست خدایی" ، کارشناس  واحد اکرام ایتام و محسنین کمیته امداد منطقه دو شیراز

"حمید پناهیان" ، مدیر بیمارستان شهید چمران ضمن خوش آمد گویی به اعضای حاضر در این نشست گفت :

فعالیت های کمیته امداد از جمله اقدامات شایسته و پر برکتی است که در جامعه ما در حال فعالیت است . بنده بطور کامل با این واحد آشنایی کامل داشته و نحوه تاثیر گذاری و نقش آن در کمک به افراد بر هیچ کس پوشیده نیست .

وی افزود : در این مراکز کم نیستند افرادی که به اشکال متفاوت مادی و معنوی به نیازمندان کمک می کنند و در این امر خطیر نیز قطعا حضور خواهند یافت .

"حمید پناهیان" از مدیر روابط عمومی بیمارستان شهید چمران خواست تا با اطلاع رسانی کامل و جامع نسبت به فعالیت های کمیته امداد ، راهکارهای مناسب در امر کمک رسانی به ایتام و سایر موارد مشابه دراین راستا را پیگیری و به مرحله اجرا در آورد .

تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1397-3-6 11:33        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ