97/02/15

همایش بین المللی جراحی ارتوپدی پا و مچ پا در بیمارستان شهید چمران

همایش بین المللی جراحی ارتوپدی پا و مچ پا

به گزارش روابط عمومی بیمارستان شهید چمران ، کنگره بین المللی جراحی ارتوپدی پا و مچ پا در روزهای چهارشنبه تا جمعه مورخ 12 تا 14 اردیبهشت ماه در سالن همایش استاد دکتر محمد جعفر امامی در بیمارستان شهید چمران با حضور متخصصین جراحی استخوان و مفاصل داخلی و خارجی به زبان انگلیسی برگزار گردید .

در این همایش که در خصوص بیماری ها و شکستگی های پا و مچ پا برگزار گردید ، مهمترین یافته ها و تجارب اساتید این رشته مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت .

دکتر "فریدون مجتهد جابری" رئیس کنگره ، افتتاحیه این کنگره را بعهده داشته و هدف از برگزاری این کنگره را به اشتراک گذاری دانش و تجارب این اساتید و همکاران عنوان نمود . وی از حضور اساتید خارجی شرکت کننده از کشورهای فرانسه ، سوییس ، اتریش ، سوئد ، در این کنگره تشکر و قدردانی نمود . وی افزود : اعضای هیات رئیسه این کنگره ، آقای دکتر "محمد جعفر امامی" ، ریاست کمیته اجرایی ، آقای دکتر "امیر رضا وثوقی" ، ریاست کمیته علمی و آقای دکتر "سید کاظم چابک" ریاست کمیته اجرایی بودند .

دکتر "محمد جعفر امامی" ، رییس کمیته اجرایی کنگره در خصوص این کنگره گفت :

این کنگره با محوریت بیماری های پا و مچ پا ، تشخیص ، درمان های غیر جراحی و تکنیک های جراحی و غیره با حضور اساتید برجسته بین المللی از کشورهای اتریش ، فرانسه ، سوییس و سوئد در کنار اساتید و متخصصان مجرب جراح پا و و مچ پا داخلی برگزار و ابراز امیدواری کرد که این کنگره فرصت مغتنمی جهت ارتقای علمی شرکت کنندگان ، ایجاد و موجبات گردهمایی اقشار مختلف جامعه بزرگ علوم پزشکی به خصوص همکاران ارتوپد را فراهم نماید .

دکتر "امیر رضا وثوقی" رییس کمیته علمی کنگره در خصوص محورهای علمی کنگره گفت :

در این کنگره سه روزه ، هشت محور علمی ، مورد بحث و بررسی قرار گرفت . محورهای مورد بحث شامل موارد زیر بودند :

1. انحراف شست پا

2. درد زير انگشتان پا و بى ثباتى جلوى پا

3. كف پاى صاف

4. پاتولوژى هاى تاندون و نيام

5. مفصل شارکو به علت دیابت

6. ورم مفصل پا و مچ پا

7.شکستگی های پا و مچ پا

8.بد شکلی های پا و مچ پا

دکتر"سید کاظم چابک" رییس کمیته اجرایی کنگره ، در خصوص نحوه برگزاری این کنگره گفت :

این کنگره با توجه به استقبال شایان اساتید داخل و خارج از کشور به صورت سه روزه در بیمارستان شهید چمران شیراز از تاریخ 12 تا 14 اردیبهشت ماه برگزار گردید . سخنرانی ها به صورت صبح و عصر برنامه ریزی شده و در بین سخنرانی ها نیز کارگاه های متفاوتی جهت آشنایی و نیز ارتقای دانش اساتید و همکاران برگزار گردید . وی در پایان از همکاری صمیمانه کلیه اساتید داخل و خارج از کشور ، دست اندرکاران و سایر همکاران تشکر و قدردانی نمود .

تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1397-2-18 15:54        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ