97/02/01

مراسم افتتاح چادر سلامت بیمارستان شهید چمران با شعار سلامت برای همه و همه جا

افتتاح غرفه سلامت

به گزارش روابط عمومی بیمارستان شهید چمران ، چادر هفته سلامت با شعار سلامت برای همه و همه جا با حضور آقای دکتر " محمد هادی ایمانیه" و آقای دکتر "حامد فصیحی نیا ، مدیر منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی شیراز ، آقای "حمید پناهیان ، مدیر بیمارستان شهید چمران ، مدیر پرستاری و سوپروایزر آموزشی و تعدادی از مسوولین و همکاران بیمارستان شهید چمران افتتاح گردید.

آقای "حمید پناهیان" مدیر بیمارستان شهید چمران شیراز :

ارایه آموزش های لازم برای مراجعین به مراکز درمانی از اهمیت ویژه ای برخوردار است . شعار امسال هفته سلامت "سلامت برای همه و همه جا" ، نمونه بارز اندیشه عدالت محوری را به یاد می آورد .
وی افزود : امید است با توانمندی و دانش همکاران دست اندرکار در ارایه آموزش و مشاوره در زمینه های هماهنگ شده بتوانیم در ارتقای سلامت جامعه نقشی هر چند کوچک داشته باشیم .
مدیر بیمارستان شهید چمران از حضور آقای دکتر "محمد هادی ایمانیه" ، مشاور وزیر و آقای دکتر "حامد فصیحی نیا"  ، مدیر منابع انسانی تشکر نمود .

دکتر ایمانیه و  دکتر فصیحی نیا ، در خصوص گسترش عملکرد مراکز درمانی در ارتقای دانش مراجعین با استفاده از فرصت های مناسب مانند ، زمان انتظار برای دریافت خدمات درمانی اشاره نمودند و افزودند :
با توجه به اینکه جهت دریافت بعضی خدمات نیاز به انتظار کشیدن مراجعین می باشد ، می توان ازاین فرصا بصورت بهینه استفاده و در ارتقای دانش و توانمندی مراجعین همت نمود .

تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1397-2-4 9:52        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ