97/02/01

مراسم انتخاب شایسته و تقدیر از دو نیروی حفاظت فیزیکی بیمارستان شهید چمران در دانشگاه علوم پزشکی شیراز

انتخاب دو نیروی شایسته حفاظت فیزیکی بیمارستان شهید چمران

به گزارش روابط عمومی بیمارستان شهید چمران ، به مناسبت میلاد حضرت ابوالفضل علیه السلام ، مراسم تقدیر از دو نیروی حفاظت فیزیکی بیمارستان شهید چمران به عنوان نیروهای منتخب دانشگاه علوم پزشکی شیراز در سالن اجتماعات 22 بهمن دانشگاه علوم پزشکی شیراز برگزار گردید .

آقای "حمید پناهیان" مدیر بیمارستان شهید چمران شیراز :

خدا را سپاس که جوانان ما در عرصه های مختلف به عنوان افراد شایسته انتخاب می گردند . انتخاب دو نیروی حفاظت فیزیکی بیمارستان شهید چمران را به همه دوستان و همکاران ، خصوصا پرسنل حفاظت فیزیکی بیمارستان شهید چمران تبریک عرض می کنم .

حضور در عرصه های حفاظت و امنیت در سراسر کشور و منطقه از اهمیت ویژه ای برخوردار است . با افزایش امنیت در هر منطقه و یا سازمانی ، احساس آرامش برای همه افراد مهیا می شود . این آرامش به سادگی بدست نخواهد آمد ، قطعا  هوشیاری در تمام اوقات ، شناسایی دقیق منطقه و بسیاری از عوامل دیگر در وجود آن نقش خواهد داشت .

لذا از کلیه همکاران حفاظت فیزیکی دانشگاه علوم پزشکی شیراز به خصوص همکاران در بیمارستان شهید چمران صمیمانه تقدیر و سپاسگزاری می کنم .

شایسته است تا از دوست و همکاران تلاشگر ، آقای " آصف پور" مسوول حراست بیمارستان شهید چمران و آقای "هادی شفیعی" مسوول حفاظت فیزیکی بیمارستان شهید چمران نیز به صورت ویژه تقدیر و سپاسگزاری گردد .

مدیر بیمارستان شهید چمران افزود :
با حضور کلیه مسوولین حراست و حفاظت فیزیکی در سالن اجتماعات 22 بهمن دانشگاه علوم پزشکی شیراز ، مراسم تقدیر و سپاسگزاری از این همکاران به عمل آمد .

هادی شفیعی
آقای "هادی شفیعی" مسوول حفاظت فیزیکی بیمارستان شهید چمران شیراز گفت :

خوشبختانه با تلاش همکاران و مسوولین در دانشگاه و بیمارستان شهید چمران ، امنیت در کلیه مراکز و واحدهای تابعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز برقرار است . این امنیت را مدیون تلاش های همکاران در واحد حراست و حفاظت فیزیکی به حول و قوه الهی هستیم . از همکاری و تلاش کلیه دوستان صمیمانه سپاسگزاری می نمائیم .

وی افزود : دو نیروی حفاظت فیزیکی بیمارستان شهید چمران که انتخاب شدند :
1. آقای فرزاد آماده
2. آقای سعید ناصری