96/03/20

برگزاری جلسه اقتصاد و درمان با حضور مسوولین دانشگاه شیراز

به گزارش روابط عمومی بیمارستان شهید چمران نشست اعضای کمیته اقتصاد و درمان در دفتر مدیریت بیمارستان شهید چمران برگزار گردید .

"حمید پناهیان" مدیر بیمارستان شهید چمران در ابتدای این نشست گزارش مفصلی از وضعیت اقتصادی بیمارستان شهید چمران جهت اعضای شرکت کننده ارایه نمود .
وی افزود : با تبدیل داده های خام به اطلاعات از طریق پردازش صحیح و به موقع آنان می توان مسیر را به سمت مصرف بهینه و مدیریت صحیح امور مالی سوق داد .
مدیر بیمارستان شهید چمران ، ضمن ارایه گزارش کامل افزود : درصد درآمد های حاصل از خدمات انجام یافته هر یک از بخش ها و یا واحدها از یک طرف و تعداد افرادی که مشغول به خدمت در آن واحد می باشد
از طرف دیگر ، می تواند مقیاسی برای تعیین وضعیت برون سپاری آن بخش یا واحد مورد توجه قرار گیرد .

"دکتر زند" ضمن تشکر و قدردانی از کلیه افراد حاضر و سایر دست اندرکاران در ارایه خدمت به بیماران و مراجعین گفت :
در حال حاضر کمیته دارو ، تجهیزات و اقتصاد وجود دارد . باید به فکر راه اندازی کمیته اقتصاد مقاومتی و ادغام آن به کمیته اقتصاد و درمان باشیم .
وی افزود : شاخص هایی که "حمید پناهیان" مدیر بیمارساتن شهید چمران ارایه نمود ، مفید بود . استانداردهای مصرف دارو باید بازبینی شود . پزشک داروساز بالینی بایست در این خصوص همکاری و فعالیت کند . استانداردهای اورژانس با هماهنگی وزارتخانه تهیه و اجرایی شود . بحث مقاومت دارویی باید اجرایی شود .

در بیمارستان شهید چمران
عمل های جراحی که انجام می شود بیشترین دارویی که مصرف می گردد آنتی بیوتیک ها هستند که به صورت پیشگیری مورد استفاده قرار می گیرد .
وی ادامه داد : پروتزها هزینه سنگینی دارد و همیشه بحث لوازم مصرفی از سه دیدگاه مورد توجه قرار گرفته است :
آموزشی ، مالی و اخلاقی که اهمیت هر یک از آن ها باید مدیریت شده و تنها به یک یا دو جنبه آن توجه نشود .
تهیه لیست عمل ها و آنالیز آنها لازم است که باید تنظیم شود .
تهیه درصد مصرف مواد ایرانی و خارجی که باید بر اساس یک منطق درصد بندی شود ضروری است .
تولید پروتزهای ایرانی از اهمیت بالایی برخوردار است .
تهیه فرم عوارض مربوط به پروتزها و یافت اشکالات آن برای بهبود کیفیت مانند فرم عوارض دارویی حایز اهمیت است .
در قسمت دارو و لوازم پزشکی باید تمام تلاش خود را داشته باشیم .
وی در پایان گفت : رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز "دکتر محمد هادی ایمانیه" در این زمینه همکاری بالایی دارند .

جلسه با ارایه پیشنهاد جمعی از حاضرین پایان یافت و صورتجلسه نیز تنظیم گردید .

تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1395-5-18 14:43        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ