95/01/02

راه اندازی سامانه سلامت جامعه بیمارستان شهید دکتر چمران

به گزارش روابط عمومی بیمارستان شهید دکتر چمران ، سامانه سلامت جامعه با همکاری واحد مدیریت و بهبود کیفیت راه اندازی شد .

"حمید پناهیان" ، مدیر بیمارستان شهید دکتر چمران ضمن عرض تشکر از همکاری واحد بهبود کیفیت گفت :
ارتقای دانش جامعه مهمترین راهکار افزایش سلامت و کاهش مراجعه به مراکز درمانی می باشد . سهم بودجه مصرفی درمان باید با ارایه راهکارهای مناسب به سمت بهداشت کشیده شود . این روش نه تنها رنج بیماران و خانواده آنها را کمترمی کند بلکه عامل مهمی درکاهش مخارج خانواده ها و دوری از محل کسب و کار و خانواده می  گردد .
وی افزود : امیدوار است در سال 96 راهکارهای مناسبت تری را ارایه نمائیم . وی خاطر نشان کرد : حضور حداکثری پزشکان و پرستاران در این رابطه نقش کلیدی داشته و می تواند خروج از ابتلا به عوامل بیماری زا را موجب گردد .

"سید قاسم باقری" مسوول بهبود کیفیت بیمارستان گفت :
این سامانه از هشت قسمت تهیه شده است است شامل :
آشنایی با بیمارستان
آشنایی با پرسنل
درمانگاه پزشکان
بسته های خودمراقبتی
پیامهای خود مراقبتی
سلامت محیط کار
آموزش همگانی
راهنمای بیماران

وی افزود : امیدوار است درطول سال جدید فیلم های آموزشی و بروشورهای آموزشی نیز متناسب با موارد مربوطه تهیه و به بهره برداری عموم برسد .

لینک سامانه در صفحه اول سایت بیمارستان شهید دکتر چمران . برای دیدن سامانه اینجا کلیک کنید

تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1395-5-18 14:43        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ