95/09/17

کسب عنوان قهرمانی تیم فوتسال حفاظت فیزیکی در نهمین دوره مسابقات فوتسال جام مدافعان حرم

به گزارش روابط عمومی بیمارستان شهید دکتر چمران ، تیم فوتسال حفاظت فیزیکی بیمارستان شهید دکتر چمران شیراز قهرمان جام مدافعان حرم شد.

"هادی شفیعی" مربی تیم حفاظت فیزیکی بیمارستان شهید دکتر چمران شیراز در این باره گفت :
تیم فوتسال حفاظت فیزیکی بیمارستان شهید دکتر چمران قهرمان نهمین دوره مسابقات فوتسال واحدهای تابعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز ، جام مدافعان حرم شد . وی افزود : در هشتم آبان ماه سال جاری طبق سنوات قبل ، نهمین دوره مسابقات فوتسال پرسنل حفاظت فیزیکی واحدهای تابع دانشگاه علوم پزشکی ، جام مدافعان حرم درسالن ورزشی مجتمع ولایت برگزار گردید .
تیم های شرکت کننده در 2 گروه به مدت یک ماه به مصاف یکدیگر رفتند که تیم های اول و دوم به مرحله نهایی صعود کردند . در پایان تیم های بیمارستان شهید دکتر چمران ، ساختمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی ، درمانگاه امام رضا (ع) به ترتیب موفق به کسب مقام های اول تا سوم شدند .

وی در باره بازیکنان گفت :
افراد زیر به عنوان مربی ، بازیکن در تیم فوتسال حفاظت فیزیکی بیمارستان شهید دکتر چمران حضور داشتند :
1) هادی شفیعی
2) محمد حسین کاظمی
3) محمد کیانی
4) عطا الله علیپور
5) محمد حسین زارع
6) سجاد حق شناس
7) عظیم برزگر
8) علی محمدی
9) مسعود خیراتی
10) روح الله روحانی

وی افزود : حضور مدیریت بیمارستان شهید دکتر چمران در تمرین ها و برگزاری مسابقات به عنوان نقطه عطفی در برگزاری مسابقات و راه یافتن به فینال بازی ها بود .

"حمید پناهیان" ، مدیر بیمارستان شهید دکترچمران ، در این باره گفت :
تمرین های مکرر و برنامه ریزی شده و نیز داشتن انگیزه و قدرت بدنی بالا تیم بیمارستان ، مهمترین عامل در کسب عنوان قهرمانی بود . امیدوارم با استمرار تمرین ها و آموزش های استاندارد در جهت حفظ مقام قهرمانی کوشا باشیم .

تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1395-5-18 14:43        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ