96/12/13

آیین تقدیر از دکتر محمد علی عرفانی مدیر اسبق گروه ارتوپدی با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز

به گزارش روابط عمومی بیمارستان شهید چمران :
امروز با تلاوتی چند از کلام الله مجید و سپس سرود جمهوری اسلامی ، آیین تقدیر و سپاسگزاری از دکتر "محمد علی عرفانی" مدیر اسبق گروه ارتوپدی و رییس اسبق بیمارستان شهید چمران با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز ، آقای دکتر "علی بهادر" و ریاست ، مدیریت بیمارستان شهید چمران ، اساتید ، دانشجویان ، مسوولین و کارکنان این مرکز در سالن همایش "دکتر محمد جعفر امامی"  بیمارستان شهید چمران برگزار شد .

در این آیین ، ضمن تجلیل از عملکرد دکتر عرفانی به پاس خدمات شایسته وی در راستای توسعه و تجهیز بیمارستان شهید چمران و توسعه گروه آموزش ارتوپدی و افزایش تنوع در رشته های فلوشیپی  و رفع نواقص و کاستی ها ، هدایایی به رسم یادبود به وی اعطاء گردید .

سخنرانان هر یک به نوبه خود از زحمات بی شایبه و نیز انتقال دانش و تجربیات به دانشجویان ، تاثیر در ارتقای فرآیندهای درمانی ، آموزشی و پژوهشی و همچنین شیوه مدیریت بر اساس قانون مداری ، انضباط ، وجدان و اخلاق محوری وی را ستودند و از خداوند منان برایشان آرزوی موفقیت نمودند .

آقای دکتر "علی بهادر" ضمن تقدیر از فعالیت های دکتر عرفانی در طول دوران تصدی ریاست بیمارستان شهید چمران و نیز مدیریت گروه ارتوپدی ، از وی به عنوان الگو نام برده و گفت :
خدمات شایسته آقای دکتر عرفانی بر هیچکس پوشیده نیست ، امیدواریم در تمام لحظات زندگی حرفه ای خود در کنار کانون گرم خانواده موفق ، پیروز و سربلند باشند .
رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز افزود : بهره مندی از دانش و امکانات ، تاثیر بسزایی بر کیفیت ارایه خدمات و افزایش سطح رضایتمندی بیماران خواهد داشت که امیدواریم هر چه سریعتر به چنین سطحی از ارایه خدمات دست یابیم .

آقای دکتر "امیرضا مصباحی" ضمن مدیریت اجرای مراسم فوق الذکر ، متن های ارسال شده از سوی اساتید غایب در جلسه و نیز آقای دکتر محمد هادی ایمانیه را برای شرکت کنندگان قرایت نمود .

سخنرانان این مراسم به ترتیب شامل افراد زیر بودند :
1. دکتر امیرضا مصباحی ، متخصص ارتوپدی
2. دکتر فریدون جابری ، متخصص ارتوپدی
3. دکتر علی بهادر ، رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز
4. دکتر محمد جعفر امامی ، مدیر گروه ارتوپدی
4. دکتر سید علی هاشمی ، متخصص ارتوپدی ، رییس بیمارستان شهید چمران
5. دکتر محمد علی عرفانی ، متخصص ارتوپدی ، مدیر اسبق گروه ارتوپدی
6. دکتر محسن رفیعی دستیار ارشد ارتوپدی

در این مراسم ، دکتر "محسن رفیعی" ، دستیار ارشد ارتوپدی به عنوان آخرین سخنران ضمن تشکر و سپاسگزاری از خدمات دکتر عرفانی ، از رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز تقاضا نمود تا ضمن توجه ویژه به رشته "ارتوپدی" ، در جهت توسعه آن با توجه به اینکه بیمارستان شهید چمران به عنوان قطب ارتوپدی جنوب کشور بوده و در بین مردم کاملا شناخته شده است و دلیل آن بهره مندی از اساتید ، مسوولین و کارکنان دلسوز و مجرب است  ، تلاش نماید .
در پایان این مراسم ، ریاست دانشگاه علوم پزشکی شیراز به اتفاق اساتید ، رییس و مدیر بیمارستان ، هدایایی به رسم یابود به وی اهداء نموده و از وی تشکر و قدردانی نمودند .

دکتر "علی بهادر" رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز :

دکتر "محمد جعفر امامی" مدیر گروه ارتوپدی :
سپاسگزاری از کسی که با تمام توان و تلاش و همت والا خدمت کرده باشد بسیار سخت است . آقای دکتر عرفانی با احساس مسوولیت بالایی که داشتند چه در پست ریاست بیمارستان و چه در پست مدیریت گروه ارتوپدی خوش درخشیدند و همه ما صمیمانه از ایشان سپاسگزاریم .

دکتر "سید علی هاشمی" رییس بیمارستان شهید چمران :
حضور ریاست دانشگاه علوم پزشکی شیراز ، اساتید ، دانشجویان ، مسوولین و کارکنان در این جمع خودمانی که به پاس تجلیل از استاد عرفانی برپا شده است را گرامی می دارم .
وی افزود : بی شک اقتدار و سرافرازی گروه ارتوپدی شیراز ، در سطح کشور ، مدیون تلاش های بی وقفه و نستوه این بزرگوار است که بنده افتخار شاگردی ایشان را داشته ام .
توفیق روز افزون ، بهره مندی از علوم و تجارب و راهنمایی ها و ارشادهای ایشان در راه ارتقای وضعیت ارایه خدمات و نیز دانش و پژوهش در این رشته را از خداوند بزرگ آرزومندم .

دکتر "امیرضا مصباحی" متخصص ارتوپدی به عنوان مدیر برنامه ریزی و مجری این مراسم گفت :
تجلیل از مقام آقای دکترعرفانی امری است که بیانگر تلاش ها و کوشش های بی دریغ ایشان در امر ارتقای فعالیت های آموزشی و درمانی در زمان تصدی وی در سمت مدیریت گروه ارتوپدی و ریاست بیمارستان شهید چمران بوده است .
وی در این مراسم متن های ارسال شده ازسوی اساتید و نیز آقای دکتر محمد هادی ایمانیه را قرایت نمود .

دکتر "فریدون مجتهد جابری" متخصص ارتوپدی :
تلاش هر کس درراه عقیده اش است . دکتر عرفانی به عنوان الگوی تلاش خستگی ناپذیر بوده و هستند . جا دارد تا از تمام زحمات وی در راستای اقتدار و پیشرفت گروه ارتوپدی در زمینه های مختلف درمان ، آموزش و پژوهش صمیمانه تشکر و قدردانی نماییم .

آقای "حمید پناهیان" مدیر بیمارستان شهید چمران :
تلاش های خاضعانه آقای دکتر عرفانی در طول دوران تصدی ریاست بیمارستان شهید چمران و مدیریت گروه ارتوپدی بر هیچکس پوشیده نیست . نقش موثر وی در ارتقای ارایه خدمات و فرآیندهای در حال اجرا در بیمارستان همیشه بر سر زبانها بوده و خواهد بود .
بنده این افتخار را داشتم تا در زمان تصدی ایشان در پست ریاست بیمارستان در خدمتشان بوده و از تجاربشان استفاده کنم . از خداوند منان توفیق ادامه خدمت ایشان را در همه ی زمینه های علمی ، پژوهشی و همچنین درمانی را خواستارم و حضور گرم ایشان در بین دانشجویان را فرصتی برای آنان دانسته و امیدوارم ازاین گوهر گرانبها نهایت بهره را ببرند .

آیین تقدیر از دکتر محمد علی عرفانی
در یک نگاه