96/09/18

برگزاری جشن به مناسبت روز حسابداری در بیمارستان شهید چمران

دکتر سید علی هاشمی "دکتر سید علی هاشمی" رئیس بیمارستان شهید چمران گفت :
امور مالی بیمارستان امروزه "قلب بیمارستان" تلقی می شود . اخلاق ، صداقت ، درستکاری از مهمترین صفات همه انسان های با اخلاق ، خصوصا کسانی است که بنابر دلایلی ، مسایل مالی را در یک سیستم به عهده دارند .
در صورت عدم صداقت در کار ، سازمان با مشکلات عدیده ای روبرو خواهد شد . سلامت یک سازمان به میزان صد درصد وابسته به امور حسابداری است .
وی افزود : البته باید توجه داشت که همه چیز به امور مالی ختم نمی شود ولی اساس و شالوده هر سازمانی ، به نوعی به آن مربوط است .
رییس بیمارستان شهید چمران گفت : تا چند سال گذشته وضعیت بودجه عمرانی سازمان ها به مقدار کافی موجود بود و سیستم توانایی انجام چنین فعالیت هایی را داشت ولی امروز متاسفانه به دلیل تحریم های شدید دشمنان این مرز و بوم ، باید هم راستا با شعار مقام معظم رهبری ، اقتصاد مقاومتی را سرلوحه قرار داد تا بتوانیم از این وضعیت بحرانی با تکیه بر توان مردم ، خصوصا جوانان ، به سلامت عبور کنیم .
"دکتر هاشمی" در خصوص آینده نگری افزود :
آینده نگری و پیش بینی وضعیت های احتمالی ، کمک شایانی به کاهش ضربات ناشی از تحریم ها خواهد داشت . داشتن برنامه ، خصوصا مدیریت صحیح امور مالی در سازمان های وابسته به دولت می تواند ، سلامت جامعه را هر چه بیشتر حفظ کند .
وی خاطر نشان کرد : این روز را به همه دوستان گرامی در امور مالی صمیمانه تبریک گفته ، برای یکایک آنان آرزوی توفیق و خدمت رسانی به آحاد مردم ، به ویژه مراجعین به این بیمارستان را از خداوند متعال خواستارم .
وی در پایان افزود : خوشبختانه با تلاش شما همکاران واحد حسابداری و مدیریت فهیمانه آقای "حمید پناهیان" و سایر مسوولین بخش ها و واحدها و نیز پرسنل تلاشگر این مرکز ، شاهد کسب رتبه سوم در استان بودیم . امیدوارم در پناه خداوند منان ، این تلاش ها بی ثمر نمانده و شاهد شکوفایی هر چه بیشتر موفقیت ها در همه عرصه ها باشیم .
حمید پناهیان "حمید پناهیان" مدیر بیمارستان شهید چمران گفت :
صفات اخلاقی در صورتی که در رفتار و کردار دیده شود و فرهنگ اخلاقی را به دنبال داشته باشد ، ایده آل ترین موفقیت برای هر انسانی است که به دنبال رضایت خداوند منان و مردم است .
حسابداری امری کمی است ولی در صورت توجه به کیفیتی که به دنبال آن حاصل می گردد یعنی رضایت ارباب رجوع ، آنگاه اثر بخش خواهد بود و می توان گفت که فعالیتی علمی توام با اندیشه انجام یافته است .
"مدیر بیمارستان شهید چمران شیراز" افزود : مجموعه موفق مجموعه ای است که دارای کارمندان توانمند و صادق در گفتار و رفتار است . داشتن ارتباط صحیح بین همکاران رمز تعالی سازمان است . امور مالی از جمله واحدهای بسیار حساس در سازمان ها تلقی می شود ، زیرا رکود و یا صعود سازمان بدان وابسته است .
"حمید پناهیان" گفت : تا چندی پیش ، علم مدیریت قایل به توانمندی منابع انسانی بود ، لیکن امروزه با پیشرفت این علم همچون سایر علوم ، کلمه منابع جای خود را به "ارزش ها" داده است . "منابع"کلمه ای است که دارای بار کوچکی است اما "ارزش"کلمه ای است که نه تنها دارای معنای ژرف است ، محتوای معنوی آن نیز در راستای کمال انسانی است .
"مدیر نمونه دانشگاه علوم پزشکی شیراز" بیان کرد :
"عدالت" کلمه بزرگی است لیکن باور آن بسیار سخت بوده و به سادگی برای هر اندیشه ای قابل هضم نیست . عدالت ، تنها در امور مالی نیست بلکه ، عدالت در "نحوه برخورد" ، "احترام متقابل" ، "ارتباط صحیح با مراجعین" ، انجام کارهای مراجعین" و ...
لزوم اجرای مستندات اعتبار بخشی در بیمارستان ها ، نظر به اینکه نتیجه محور است ، بسیار قابل توجه می باشد . "رضایتمندی" به عنوان محوری ترین اصل در اندازه گیری ایمنی بیمار و پرسنل و اجرای صحیح و به موقع فرآیند های در حال اجرا می باشد .
لزوم اجرای عدالت به معنای بخش یا واحد نگری نیست ، بلکه بایستی کلیه بخش ها و واحدها بر اساس میزان توانمندی ، احساس مسوولیت ، کارایی و اثربخشی یا به معنای دقیق تر "بهره وری" مورد ارزیابی و ارزشیابی قرار گیرد .
وی در پایان ضمن تبریک "روز حسابدار" ، هدایا و لوح تقدیرهایی که بدین مناسبت تهیه شده بود را به کارکنان این واحد اهداء نمود .
کریم رضاپور"کریم رضاپور" مسوول حسابداری بیمارستان شهید چمران گفت :
این روز را به همه دوستان و همکاران واحد حسابداری بیمارستان شهید چمران ، صمیمانه تبریک عرض می کنم . امیدوارم در پناه ایزد منان در همه امور موفق ، پیروز و سربلند باشند .
وی ضمن قرائت یک شعر ، که شور و هیجانی خاص در بین همکاران حاضر ایجاد نمود ، اخلاص در گفتار و رفتار را سرلوحه همه فعالیت ها دانسته و از اینکه واحد امور مالی بیمارستان شهید چمران "رتبه سوم" در استان را بدست آورده ، حاصل تلاش همکاران خود دراین مرکز خصوصا واحد حسابداری دانست و از آنان بدین مناسبت ، قدردانی نمود .
وی ، ازاینکه "رییس و مدیر بیمارستان شهید چمران" در این مراسم حضور یافتند ،صمیمانه تشکر و قدردانی نمود . شایان ذکر است که همکاران واحد حسابداری نیز به رسم یادبود ، تشکر و سپاس ، هدیه ای به وی اعطاء نمودند .

جشن روز حسابداری بیمارستان شهید چمران شیراز

جشن روز حسابداری بیمارستان شهید چمران شیرازجشن روز حسابداری بیمارستان شهید چمران شیراز
 جشن روز حسابداری بیمارستان شهید چمران شیراز
  جشن روز حسابداری بیمارستان شهید چمران شیراز جشن روز حسابداری بیمارستان شهید چمران شیراز