95/07/28

برگزاری دوره آموزشی پزشک خانواده در بیمارستان شهید چمران

به گزارش روابط عمومی بیمارستان شهید دکتر چمران ، دوره آموزش پزشک خانوده با حضور کارکنان بیمارستان شهید چمران در سالن بخش چهار این مرکز برگزار شد .

"لیلا قربانی" ، سوپروایزر آموزشی بیمارستان شهید دکتر چمران در این باره گفت :

پزشک خانواده یکی از ارکان اصلی در درمان است . ارجاع بیماران بطور مستقیم بدون انجام معاینات ابتدایی و یافت مشکل اساسی بیمار ، موجب صرف هزینه و از دست دادن وقت می شود . لزوم بهره مندی از اصول صحیح درمان استفاده از پزشک خانواده است .

وی ضمن تشکر از همکاران خود از شرکت در این دوره افزود : در نیمه دوم سال 95 چندین دوره جهت آشنایی همکاران با پزشک خانواده برگزار خواهد شد . وی بیان کرد که مدرس این دوره "خانم حیدری" از معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز بوده اند .

در پایان این دوره به پرسش همکاران بطور کامل پاسخ داده شده و راهنمایی های لازم ارایه می شود .

تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1395-5-18 14:43        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ