96/07/30

طراحی و ساخت نگهدارنده همووک به همت سرپرستار بخش نروسرجری بیمارستان شهید چمران

"زهرا لشکری" سرپرستار بخش نروسرجری بیمارستان شهید چمران در این باره گفت :
دستگاه فوق ایده ای بود که شکوفایی آن برگرفته از اهمیت فعالیت های راهبردی در خصوص کاهش ریسک عفونت و ایمنی بیمار می باشد . وی افزود : امکان عفونت و نیز صدمه به ناحیه عمل جراحی علاوه بر درد ، احتمال عفونت ، خونریزی و سایر مشکلات را به همراه خواهد داشت . لذا بر آن شدیم تا با ارایه یک طرح به آن جامه عمل بپوشانیم و الهی شکر ، موفق هم شدیم .

به گزارش روابط عمومی سیستم جامع نظام پیشنهادات :

به همت خانم زهرا لشگری، از نگهدارنده همووک در بخشهای جراحی مرکز آموزشی درمانی شهید چمران استفاده می شود.

همووک دستگاهی است که ترشحات خون و مایعهای میان بافتی را در هنگام عمل جراحی و پس از آن تخلیه می کند. در تخت های بیمارستانی جایگاه خاصی برای قرار دادن همووک پیش بینی نشده است. در بسیاری از مراکز استفاده از یک چهارپایه کوچک در کنار تخت برای همووک متداول است اما در بسیاری از مراکز نیز همووک بر روی زمین یا بر روی تخت و کنار بیمار قرار داده می شود. این شکل استفاده از همووک مشکلاتی را نیز به همراه دارد. امکان تخلیه ترشحات داخل همووک بر روی تخت بیمار حین جابجایی و یا تخلیه نادرست ترشحات به درون همووک به دلیل قرار گرفتن همووک در سطحی نزدیک به سطح بدن بیمار از جمله مشکلات این امر است. بر همین اساس به پیشنهاد خانم زهرا لشگری جایگاه مناسبی برای استقرار همووک در کنار تخت تعبیه شده است.

شورای راهبری پذیرش و بررسی پیشنهادهای دانشگاه ضمن تشکر از این اقدام ارزشمند به اطلاع می رساند با توجه به تایید معاونت درمان و اثربخشی بسیار خوب این ایده، در صورتیکه این طرح توسط همکاران در سایر بیمارستانها نیز به مرحله اجرا در آید به مجریان آن در قالب "طرح اجرایی" امتیاز تعلق خواهد گرفت.

لینک خبر سامانه ایده : سیستم جامع نظام پیشنهادات

تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1396-7-30 12:20        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ