96/07/23

به گزارش روابط عمومی بیمارستان شهید چمران ، مراسم فارغ التحصیلی دانشجویان ارتوپدی و افتتاح مجتمع آموزشی بیمارستان شهید چمران با حضور "دکتر محمد هادی ایمانیه" رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز ، برگزار گردید .
در این مراسم ابتدا :
"آقای دکتر علیرضا مصباحی" معاون آموزشی گروه ارتوپدی بیمارستان شهید چمران ، افتتحاح مراسم را به عهده داشته و از زحمات یکایک عزیزانی که در راه اندازی این مجتمع تلاش نموده اند ، تشکر و قدردانی نمود .
"آقای دکتر محمد علی عرفانی" مدیر گروه ارتوپدی بیمارستان شهید چمران ،  از حضور همه عزیزان ، خصوصا آقای دکتر "ایمانیه" نهایت تشکر و قدردانی را بعمل آورد .
"آقای دکتر محمد جعفر امامی" نیز از همه دست اندرکاران تشکر و تقدیر نموده ، از دانشجویان خواستند تا افرادی چون "دکتر شاهچراغی" را الگوی خود قرار دهند چه در زمینه علمی و چه در زمینه معنوی .
"آقای دکتر محمد هادی ایمانیه" نیز از همه اساتید و دانشجویان تشکر و قدردانی کردند و در خصوص رتبه های کسب شده توسط دانشجویان رشته های مختلف ، اطلاعاتی را ارایه نموده و ابراز رضایت کردند .
در پایان نیز هدایایی به رسم یادبود به دانشجوایان فارغ التحصیل شده اهدا گردید .

"دکتر سید محمد هاشمی" رییس بیمارستان شهید چمران ضمن تشکر و قدردانی از حضور اساتید و مسوولین در افتتاح مجتمع آموزشی و فرهنگی و نیز مراسم فارغ التحصیلی دستیاران ارتوپدی گفت :
راه اندازی این مجتمع با همکاری دانشگاه علوم پزشکی شیراز و سایر ارگان های مربوطه انجام یافت . داشتن چنین مکان های مناسب برای آموزش و اجرای برنامه های فرهنگی بسیار مورد نیاز است . امید است با تلاش و همکاری همه عزیزان در ایجاد چنین فضاهایی بیش از پیش تلاش کنیم .
وی در خصوص فارغ التحصیل شدن دستیاران ارتوپدی افزود : خوشبختانه ، دستیاران ارتوپدی در امتحانات پایان دوره خوش درخشیده و رتبه های بسیار خوبی را در بدست آورده اند .

تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1396-7-23 12:50        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ