96/07/20

برگزاری جلسه هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی شیراز در بیمارستان شهید چمران

به گزارش روابط عمومی بیمارستان شهید چمران ، جلسه هیئت رئیسه در بیمارستان شهید چمران راس ساعت 7 صبح با حضور اعضا تشکیل شد .

"حمید پناهیان" مدیر بیمارستان شهید چمران ضمن تشکر و قدردانی از حضور اعضای هیئت رئیسه در این نشست در این باره گفت :

در این نشست که راس ساعت 7 صبح با حضور اعضاء تشکیل گردید ، در ابتدا "دکتر سید علی هاشمی" رییس بیمارستان شهید چمران ، گزارش کاملی از وضعیت کنونی بیمارستان ارایه داد .
وی افزود : گزارش ارایه شده پیرامون نقاط قوت ، نقاط ضعف ، فرصت ها و تهدیدهایی که در این بیمارستان وجود دارد ، بود . وضعیت بودجه و درآمد بیمارستان مورد تحلیل قرار گرفت و اعضای هییت رییسه هر یک ، نکات مربوط به خود را پس از ارایه گزارش ، ابراز نموده ، راهکارهای اصلاحی را پیشنهاد نمودند .

در این نشست از "بهنام احمدزاده" شهردار منطقه 9 به پاس خدمات و همکاریهای وی با دانشگاه علوم پزشکی شیراز تقدیر و تجلیل به عمل آمد .

در پایان اعضای هییت رییسه از مجتمع فرهنگی ، آموزشی بیمارستان شهید چمران که مراحل ساخت آن به پایان رسیده بازدید بعمل آوردند .

تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1396-7-22 8:43        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ