96/07/01

انتخاب مدیر بیمارستان شهید چمران به عنوان مدیر نمونه دانشگاه علوم پزشکی شیراز

به گزارش روابط عمومی بیمارستان شهید چمران ، مدیر بیمارستان شهید چمران ، به عنوان مدیر نمونه دانشگاه علوم پزشکی شیراز انتخاب شد .

"دکتر سید علی هاشمی" رئیس بیمارستان شهید چمران در این باره گفت :

مدیریت فرآیند به کارگیری مؤثر و کارآمد منابع مادی و انسانی در برنامه ریزی، سازماندهی، بسیج منابع و امکانات، هدایت و کنترل است که برای دستیابی به اهداف سازمانی و بر اساس نظام ارزشی موردقبول صورت می گیرد.

آقای "حمید پناهیان" از جمله کسانی است که با خلوص نیت و پشتکار و نیز مسئولیت پذیری بالا در راستای ارتقای انگیزه پرسنل و توسعه رفتار سازمانی به شیوه ای متعالی در این راستا کوشش نموده است .
انتخاب ایشان را به عنوان "مدیر نمونه دانشگاه" صمیمانه تبریک عرض نموده ، از خداوند متعال آرزوی بهروزی و موفقیت هر چه بیشتر ایشان را خواستاریم .

"تهمینه جوادی" ، مدیر پرستاری بیمارستان شهید  چمران ضمن آرزوی موفقیت برای ایشان گفت :

انتخاب "آقای حمید پناهیان" به عنوان مدیر نمونه دانشگاه باعث افتخار ما است . امید است در پناه خداوند متعال همیشه پیروز و موفق باشند .

"سید قاسم باقری" ، مسوول بهبود کیفیت بیمارستان شهید  چمران در این باره گفت :

پیگیری مستمر و هوشمندانه "آقای حمید پناهیان" ، هدایت و رهبری ایشان در راستای  ارتقای فرآیندهای در حال اجرا در بیمارستان ، ستودنی است . با نظارت مستمر و مبتنی بر دانش حرفه ای مدیریت ، استانداردهای اعتبار بخشی به خصوص ، استانداردهای مربوط به تیم مدیریت اجرایی ، به ثمر نشست و بالاترین امتیاز را در سطح استان بدست آورد .

کسب افتخار "مدیر نمونه دانشگاه" برازنده ایشان است . امید است در پناه خداوند منان همیشه پیروز ، موفق و سربلند باشند .

"کریم رضاپور" ، مسوول حسابداری بیمارستان شهید  چمران در این باره گفت :

این انتخاب را به آقای "حمید پناهیان" صمیمانه تبریک عرض نموده از خداوند بزرگ آرزوی موفقیت هر چه بیشتر را برای ایشان آرزومندیم .

"رضا جلالی" ، مسوول تدارکات بیمارستان شهید  چمران در این باره گفت :

انتخاب "مدیر نمونه دانشگاه" را به شما تبریک عرض نموده ، امید است در پناه پروردگار منان ، موفق و سربلند باشید .

سایر مسوولین و همکاران نیز این انتخاب را تبریک گفته ، سلامتی ایشان را از خداوند متعال خواستار شدند .

تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1396-7-1 8:22        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ